ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNİ DOLU DOLU GEÇİRECEK

ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNİ DOLU DOLU GEÇİRECEK

17 Ocak 2024

Küçükçekmece Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için dopdolu bir etkinlik takvimi hazırladı. 19 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde Küçükçekmeceli öğrenciler, eğitici atölyelerden bilim ve kültür gezilerine kadar birçok etkinliğe ücretsiz katılma imkânı bulacak.

4-12 yaş grubu Küçükçekmeceli çocuklar sömestir tatilinde; çeşitli eğitimler, atölyeler,  tiyatro oyunları, sinema ve belgesel gösterileri, yarışmalar, bilim ve kültür gezileri, LGS eğitim destek kampı ve rehberlik hizmetleri gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerle verimli bir sömestir tatili geçirecek.

Kemal Çebi: Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Tüm öğrencileri sömestir etkinliklerine davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’ Küçükçekmeceli çocuklarımıza karne hediyesi olarak eğitici ve öğretici etkinlikler hazırladık. Böylece öğrenciler keyifli ve verimli bir sömestir tatili geçirecek. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Eğitim ve öğretime olan desteğimiz sürecek’’ dedi.

Hem eğlenecek hem öğrenecekler

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sömestir etkinliklerinde çocuklar; sihirli kağıt, kağıt rölyef, kolaj, ritim ve dans, yarışmalı çocuk oyunları, yaratıcı resim, karikatür ve maske boyama gibi atölyelerle hem eğlenecek hem öğrenecekler. Ayrıca Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro sahnelerinde; “Ben Ormanlar Kralı Olacağım, Kahraman Köpek Çiço, Fıstık ile Celil” isimli çocuk oyunları da sahnelenecek.

Kültür gezileri düzenlenecek

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan kültür gezilerinde ise öğrenciler; İslam Medeniyetleri, Panaroma 1453, Rahmi Koç, İstanbul Üniversitesi Zooloji ve Robot Müzesi, Rami Kütüphanesi, Ali Kuşçu Gözlem Evi, Fuat Sezgin Bilim Merkezi ve Dolmabahçe Havacılık Lisesi’ni ücretsiz olarak gezecek. Ayrıca scratch, bir kelime bir işlem, M-bot, parkur ve robot yarışları, bowling ve santranç turnuvaları düzenlenecek.

19 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikleri Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

 

sv4tenurf2qccjd8sdvxkto1.jpg

vcgzfz12ha3telluw0jmkqIs.jpg

yuq5kalrqIb0tdsrcagp7nxb.jpg

etxcrgmtig17bfrwnblqjco6.jpg

hqsdtaktw7gkl3g8zjj0pymn.jpg

6qh4rb8mi3a2qm7nlcedxjyx.jpg

rkanwd7j8jsm3hst9qbdhexg.jpg

g7npykl5rxqkxtcrs4fbe3dh.jpg

z4dskq7lftgbnrtcik6mhsnq.jpg

3tzlcop4amiq69ucee1kszwb.jpg

xcraxl91icn5jetv0wywmups.jpg

sdi04xg2pzm7zrIqtlohofkj.jpg

tsmojhadpxnvy2k9Ila4r51d.jpg

m6ibp9me8xhslnujxzdk4qcw.jpg

xqvccov43Iqp9rfdbodgn1tm.jpg

nazwdg4tjsj6mvciknmlb80h.jpg

xcgeoadf6cqbI4p2bhknlysm.jpg

4nghqotvq3wm5tg1hs7uaeIw.jpg

kyq0a2khjcx1swa6e39domnb.jpg

fhgcklw901ybqdcbzjwfrvqd.jpg

a8mtz4j9tdxrhney5ngpc2vb.jpg

lishkjm4znIrp6hexbgl805t.jpg

4acq8u2fkvij7bdnzekfwssh.jpg

tgj0pebewq76mzrfrygco9du.jpg

lajodcat7fxeh5skv0cue2gs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.