ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ ‘DOLGU ALANI PARKI’

ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ ‘DOLGU ALANI PARKI’

Yapımı tamamlanmakta olan Şile Limanı Yenileme ve Rekreasyon projesi kapsamında dolgu alanı üzerinde oluşturulan yeni oyun parkı Şileli çocukların yaz gecelerinde en gözde eğlence alanı oldu.

Yapımı tamamlanmakta olan Şile Limanı Yenileme ve Rekreasyon projesi kapsamında dolgu alanı üzerinde oluşturulan yeni oyun parkı Şileli çocukların yaz gecelerinde en gözde eğlence alanı oldu. Oyun parkına çocukların güven içerisinde zaman geçirebilecekleri birçok yeni çocuk oyun aparatı kondu. Yetişkinlerinde büyük ilgi gösterdiği park akşam saatlerinde çocukların eğlence merkezine dönüştü.

     Halkın, özellikle çocukların büyük memnuniyetini kazanan park konusunda Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; ‘daha yaşanabilir bir Şile’ sloganıyla çıktığımız yolda hedeflerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz. Dolgu alanı olarak bilinen bu alanı yeni bir yaşam merkezi yapmayı hedeflediğimiz projemiz tamamlanıyor. Turizme ivme kazandıracak bu projemiz kapsamında,  marinamızı, yürüyüş yollarımızı, otopark alanlarımızı, sosyo-kültürel aktivite alanlarımızı, sosyal mekanlarımızı tamamladık. Çocuklarımızı da unutmadık. Yeni oyun malzemelerimiz ile süslediğimiz bu parkın miniklerimizi mutlu ettiğini görmek bizi sevindiriyor. Amacımız bu atıl alanı yaşayan bir turizm alanına dönüştürmek’ şeklinde konuştu.

 

 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.