Çok tartışılan,Türkiye’nin ilk arabulucuları geliyor.

Çok tartışılan,Türkiye’nin ilk arabulucuları geliyor.

CHP İstanbul eski il kadın kolları başkanı Av.Tuğba Ütebay düşüncelerini İstanbul Ses Gazetesine paylaştı

ARABULUCULUK, İstanbul Barosunun, CHP İstanbul Milletvekillerinin ve örgütünün önemli çabalarıyla bugünkü, halini almış ve hukuk fakültesi mezunu olma şartı getirilmiştir. Bununla beraber en az 5 yıllık mesleki tecrübe aranmaktadır.

ARABULUCULUK Eğitimi, Üniversitelerce verilmektedir. Eğitimden sonra, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı gözetiminde yazılı sınav yapılıyor, başarılı olanlar ise mülakat sınavına giriyor, başarılı olanlar resmi arabulucu oluyorlar.

CHP bir neferi ve toplumun huzuru için çalışan bizlerinde, bu uygulamayı sahipsiz bırakması kayıtsız kalması düşünülemezdi.

Arabuluculuk eğitimi, İLK  Yazılı sınav ve İLK mülakat sınavını başarıyla tamamlamış bulunmaktayım ve BAKIRKÖY’ün İLK ARABULUCUSU ve ARABULUCULARI arasında olma sıfatını Meslektaşlarımla  ve tüm halkımızla paylaşıyorum.

CHP BAKIRKÖY ‘ÜN Bütün çalışmalarını takip ediyor ve mahalli seçimler için çalışıyoruz. ÖRGÜTTE EMEĞİ geçen tüm yoldaşlarımızla bu önemli görevde, her zaman dayanışma içinde olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Saygılarımla…

ZOR OYUNU BOZACAĞIZ,

DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.