CUMARTESİ ANNELERİ'NDEN "SEDAT PEKER" AÇIKLAMASI

CUMARTESİ ANNELERİ'NDEN "SEDAT PEKER" AÇIKLAMASI

Organize suçörgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından Cumartesi Anneleri, "Çeyrek asırdır söylüyoruz. Mehmet Ağar, devletin bilgisi dahilinde, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suçörgütü kurdu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından Cumartesi Anneleri, "Çeyrek asırdır söylüyoruz. Mehmet Ağar, devletin bilgisi dahilinde, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgütün faaliyetleri kapsamında evlatlarımız kaybedildi, öldürüldü. Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları hemen yasalardan kaynaklanan görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz" açıklamasını yaptı.

Cumartesi Anneleri, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Cumartesi Anneleri’nin açıklaması şöyle:

"Çeyrek asırdır söylüyoruz: Mehmet Ağar, devletin bilgisi dahilinde, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgütün faaliyetleri kapsamında evlatlarımız kaybedildi, öldürüldü.

Devletin raporlarında ve mahkeme tutanaklarında da yer alan bu gerçek şimdiye kadar yok sayıldı. İktidarlar failleri ve suçun arkasındaki güçleri ortaya çıkarmak yerine yargı makamları eliyle suçun üstünü örttü.

Hakikatin taşıyıcısı olmaktan, bu suçları hatırlamaktan ve hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları hemen yasalardan kaynaklanan görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.