Cumhuriyet Bayramımız hipodromlarımızda coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet Bayramımız hipodromlarımızda coşkuyla kutlandı

İZMİR

Buca Kaymakamlığı, Buca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İzmir Hipodromu'nda Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına "Cumhuriyet Koşusu" düzenlendi. Cumhuriyet Koşusu'na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğrenim gören öğrenciler katılımda bulunurken, müsabakalar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleştirildi.

İzmir Hipodromunda ayrıca, At'lı Gezinti ve Tiyatro aktiviteleri, Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı selfi etkinliği de yapılmış olup, Hipodroma gelen misafirlerimize bayrak ve şapka da hediye edildi.


 

İSTANBUL

Cumhuriyet Bayramı'nın Pazar günü olması ve ayrıca yarış gününe denk gelmesi dolayısıyla Veliefendi Hipodromu bir kez daha en özel günlerinden birini yaşadı.



ADANA

Cumhuriyetimizin 100. yılı Yeşiloba Hipodromu'nda da coşku yarattı. Adanalı vatandaşlarımız ellerinde Türk Bayraklarıyla hipodroma gelerek milletimiz için anlamı büyük bu günde duygu seline ortak oldu.

 

5rpvhmc2p7k0wfdetcofizah.jpg

h9egsaudfue8f0rr5ctogtp7.jpg

gafr4y3vochiusw8yjbmkn9q.jpg

dwt1l2Ixujgsn0l4yuwzsgoz.jpg

bjh9b3ljaesgmdkvqpcwipfl.jpg

dbmtu2dqjuwk1igqhf36jyvl.jpg

v2xhng6jwyr0tq573vcalior.jpg

jxowi2e7gwoylfbendf5jcp3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.