Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muammer Aksoy’u Anma Törenine Katıldı: İktidardan Başka Yol Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muammer Aksoy’u Anma Törenine Katıldı: İktidardan Başka Yol Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Cem Eren Kültür Merkezi'nin açılış töreni ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'u Anma Töreni’ne katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, kültür sanat alanında Yılın Atatürkçüsü Ödülü’nü alan Rutkay Aziz’e ödülünü takdim etti. Genel Başkan Özel, törende yaptığı konuşmada, “Birileri CHP’nin yaşayan ya da hayatta olmayan genel başkanlarına vefa gösterecekse, bu vefanın bir tane tarifi var. Onların partisini iktidar yapacağız. Başka yolu yoktur” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Ben CHP örgütüne seslenirken, ‘Burası baba evi’ diyorum. Burası da bir baba evi. Çok önemli bir günde çok farklı duyguları birlikte yaşıyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin şehitlerini ve devrim şehitlerini ayrı ayrı andık. Bence çok değerli bir çalışma olmuş. Hepsinin bir arada ve aynı anda anılıyor olması, eksiksiz şekilde böyle bir filmin hazırlanmış olması çok önemli” dedi.

“DÜN GİBİ HATIRLIYORUZ”

Muammer Aksoy’un katledildiği günü dün gibi anımsadıklarını kaydeden Genel Başkan Özgür Özel, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.