Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Elazığ’da: “Dirençli Bir Kent İçin Yetki İstiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Elazığ’da: “Dirençli Bir Kent İçin Yetki İstiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililere ve seçmene seslenen Genel Başkan Özgür Özel, “Acıyı birlikte yaşadık. Depremi birlikte yaşadık. Sıkıntıları birlikte yaşadık. Bundan sonra bu kentin dirençli bir kent olması için, depreme, doğal afetlere dirençli, yoksulluğa dirençli bir kent olması için sizden yetki istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, seçmenlerden yerel seçim için destek istedi. Genel Başkan Özgür Özel, “Hemen yanımda gencecik il başkanımız Onur Başkan var. Bir tarafımda önceki il başkanımız, şimdiki belediye başkan adayımız Çağlar Başkan var. Sol yanımda CHP’nin gençlik kollarından, saatin vidasından gelip milletvekilliğine, Parti Meclisi üyeliğine kadar yükselen, önce Tunceli ve sonra Elazığ’da hem partimizin oyunu artıran hem gönüllerde taht kuran değerli milletvekilimiz Gürsel Erol var. Sizinle bu buluşmaya biraz önce isimleri anons edilen genç Parti Meclisi üyelerimiz, Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimiz, grubumuzun çok kıymetli hem kıdemli hem de yeni milletvekilleri bir arada geldik. Bugün burada bir programımız yok. Kamer Genç anmasından sonra baba evine bir çay içmeye geldik. Ama gördük ki hepiniz baba evinin önündesiniz” dedi.

‘BABA EVİNE GİDİYORUM’ DEMENİN ZAMANIDIR

“Herkes ama herkes bu dünyada, ülkede baba evine doğar, baba evinde büyür sonra kimi büyüğünü ister gider, kimi küçüğü ile yetinir. Kimi ırakta oturur, kimi yakında oturur ama herkes bilir ki baba evinin çorbası kaynamaktadır” diyen Genel Başkan Özgür Özel, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


ocdk8pvrbhdnfj2yaIo6iyhx.jpg

aindx3szttuqIuvmka0ojpf1.jpg

umecwdpc1j3gb9rpnojiablv.jpg

tpezmsvhkarI1kdrl0oamjc8.jpg

6bfb4hxawrtg1glfhs3kzwcz.jpg

yfifqmzarlp6godnuIvekvuj.jpg

sa3t2qoccfd6trmnrumlh01g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.