Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Etimesgut’ta Konuştu: “Erdal Başkan, Mansur Başkan ile Omuz Omuza”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Etimesgut’ta Konuştu: “Erdal Başkan, Mansur Başkan ile Omuz Omuza”

“SİZE SAHİP ÇIKACAKLAR, SÖZ VERİYORUZ”

“SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE SİSİ’YE KOŞTURMUŞ”

Etimesgut seçim ofisi açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, ABB Başkanı Yavaş ile Etimesgut adayı Beşikçioğlu’nun uyum içerisinde çalışacağını vurguladı. Özel, “CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışını Etimesgut’a getirirseniz, Etimesgut nüfusunu ve sorunları artan Etimesgut’u hızla ayağa kaldıracağımıza, yükselteceğimize, hızla Türkiye’nin 16’ıncı büyük nüfusuna sahip ilçesi olan Etimesgut’u hak ettiği yere getireceğimize söz veriyoruz. Ev sahibi ile kiracıları kavga ettirenlere inat, ev sahibinin önünde kiracının yüzünü yere eğdirmeyeceğiz. Sorunlarınızı dile getiriyoruz. Hepinizi çok seviyoruz. Siz Etimesgut’a Erdal Başkanı getirin, Erdal Başkan Mansur Başkan ile omuz omuza size sahip çıkacak, söz veriyoruz” dedi. Özel, Erdoğan’ın Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdiği Mısır seyahatini anımsatarak, “Herkes sevdiğine koşturuyor, Tayyip Bey de bugün Mısır’a gitmiş, Mısır’da Sisi’ye koşturmuş” ifadesini kullandı.

Özel, Etimesgut seçim ofisi açılışına katıldı. Açılışta bazı MYK üyeleri ve milletvekilleri de Özel’e eşlik etti. Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu’nun katıldığı açılışta, “Aday belirleme süreçlerini yaşadık. Adaylarımız belli oldu, başkan adaylarımız belli oldu. Şimdi sıra artık sokağa çıkmakta, meydana çıkmakta, şimdi sıra, halkın gönlünde taht kurmuş olanlara haklarının verilmesini istemekte. Şimdi sıra, hak ettiklerinizi Etimesgut’a getirmekte” dedi.

“SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORLAR”

Etimesgut’ta çok önemli bir adım attıklarını kaydeden Özel, “Etimesgut çok farklı bir ilçe. Etimesgut, gelişen, çoğalan, kabına sığmayan ama birileri tarafından kıymeti bilinmeyen bir ilçe. Çok dikkatimi çekti, beni Ata Kavşağı’na götürdüler. Dediler ki ‘Burası Türkiye’nin CHP belediyeciliği açısından en önemli noktası. Üç ilçe kesişiyor. Sincan orada, öbür tarafında Yenimahalle, bir tarafında Etimesgut. Aynı kavşakta Yenimahalle tarafına gidince evler 10 milyon lira. Etimesgut tarafında ilerleyince 6 milyon lira. Sincan tarafa gidince evler 3 milyon lira. Çünkü bir tarafı CHP’li belediye yönetiyor, bir tarafı yıllardır AK Parti’nin kötü belediyeciliği perişan etmiş, bir tarafta da ikisinin arasında kalmış bir Etimesgut var.’ CHP’nin yönettiği kentlere yatırım geliyor, hizmet geliyor, kent güzelleşiyor. Sosyal demokrat belediye, o kentin gücüne güç, değerine değer katıyor. Bunu yapmaya geliyoruz Etimesgut’a” dedi.

“REKOR KIRMANIZI İSTİYORUM”

Etimesgut’a çok önemli projeler kazandırmaya geldiklerini vurgulayan Özel, “Türkiye’ye mesaj vermeye geldik. Etimesgut’un Ankaralı kimliğini kaybetmeden, Ankaralı kimliğine sahip çıkan, Devlet Tiyatroları’nda uzun yıllar harikulade yöneticilik işi çıkarmış, elinin değdiği yeri geliştiren ve güçlendiren, milletin sevdiği, halkın sevdiği birisine teklif götürdük. Hem bir devlet adamına, hem bir halk kahramanına Etimesgut’a yakışacak bir yakışıklıya teklif götürdük. O da kabul etti. Ona bakınca elbette bir Ankara sevdalısı görüyorum. Ona bakınca elbette suçlulara göz açtırmayan geceleyin hepimiz rahat uyusun diye canını ortaya koyan bir iradenin temsilcisini, kahraman Türk polisini görüyorum. Ona bakınca ben ‘Bu kapı niye kapalı’ diyen valiyi görüyorum, vatandaş kalabalık etmesin diyenlere, ‘Vatandaşın girmediği yer mi olur, açın kapıları’ diyen valiyi görüyorum. Ona bakınca ben 1 Nisan’dan itibaren Etimesgut’un yüzünü güldürecek, öyle kapalı kapılar arkasında değil aranızda dolaşacak, hepinizin sevgilisi Erdal Başkanımı görüyorum. Etimesgut, Türkiye’deki gençler adına, nereye gitsem selam yolluyorlar. Etimesgut, Türkiye’deki polis teşkilatının kahramanları adına, Türkiye’nin dört bir yanında, ‘Behzat Ç.’ye selam söyle, valime selam olsun’ diyenler adına sizden 31 Mart’ta rekor kırmanızı ve Erdal Başkana sahip çıkmanızı istiyorum. İşine devam edecek, o çok güzel oynadı. Neyi oynadı? Yazılan bir senaryoyu oynadı, aklına yatmayan hiçbir rolü kabul etmedi. Ama işini dört dörtlük yaptı. Karneyi 10 üzerinden 10 aldı. Herkesin sevdiği, benimsediği, takdir ettiği bir yapısı ve kişiliği var. 1 Nisan’dan sonra senaryoyu hep birlikte yazacaksınız, uygulayacaksınız, burada bir başarı hikayesini Türkiye’ye siz göstereceksiniz. Sizden bunu bekliyoruz” dedi. Özel, şunları söyledi:


q0rjw5xlhcybvpolkjhg3eb8.jpg

0lobImfsw2xku4zzpntxligk.jpg

0yhfzz73xr4rcntse9fkguvm.jpg

btanxaryc3xhp2eftc1zuf74.jpg

ykc3ncaotodmhsugj12qznh9.jpg

6nfdy0cbhv2ufxrtkvouyldz.jpg

mh1gfmolrtfwocqsxvyavl0k.jpg

hvocwxehbz89s7lnuyakmrkw.jpg

zfgkv9dld5joyc1rnIx7mzpw.jpg

7er1hf3wjbclyznp6ixsvtIe.jpg

mqefrv3fImykenizsg46jbrl.jpg

dkwwo0fna1xzjbgteht36nry.jpg

1q05wfrhznqpbzhweu6mxkyt.jpg

Ilujbgfjrpdtcvzbm5w2enqt.jpg

ddg1aoyceqbnqlr3us82puvy.jpg

ftavylbvpnrjxg4fh07qtIkc.jpg

2agqmrnI3oy80ospcuxljtmb.jpg

liswzvbhejpkjfvI4nzg2go1.jpg

uo0hmkgqaetyxw81rodf6esz.jpg

pryosIxsedmq876uzt5rh0fn.jpg

kotlhptgIwbskbcn6dgnxqer.jpg

stgb9mp5wo31eakefak2hulz.jpg

hfl7e2kzppquhfjsoyxe8v0z.jpg

monjnlusvic1k4Irt9bw8qgw.jpg

j7nqzzaocktevyfucIu2bxly.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.