Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Tunceli İl Başkanlığı’nda Konuştu: “CHP Bayrağını Dersim Belediyesi’ne Asacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Tunceli İl Başkanlığı’nda Konuştu: “CHP Bayrağını Dersim Belediyesi’ne Asacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tunceli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yerel seçimlerde “zafer” vurgusu yaptı. Genel Başkan Özgür Özel, “Tunceli’de bu sefer bu güzel memlekette şanlı bayrağımızı, CHP bayrağını, bir elinde Türk bayrağı, bir elinde CHP bayrağı, Tunceli’de Dersim Belediyesi’ne asacağımızı ve Tunceli’ye görülmedik hizmetleri hep beraber yapacağımızı buradan müjdeliyorum” dedi.

Partisinin Tunceli İl Başkanlığında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Özgür Özel, eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in ölüm yıldönümü olduğunu anımsatarak, “Her sene olduğu gibi 9’uncu kez, 8’inci ölüm yıl dönümünde üstadımız, ustamız, konuşmayı, direnmeyi, mücadeleyi, söylediği sözün arkasında durmayı, bir kelime eksik konuşmamayı, bir adım geri adım atmamayı, bir santim eğilmemeyi öğrendiğimiz Kamer Ağabeyimizin ölüm yıl dönümünde mezarı başında onu anmaya, ona rahmet ve minnet duygularımızı ifade etmeye geldik” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


cazpoaglirhzcm4rdfs19qqw.jpg

vj1thwrtxzeIkwpylf28oqpz.jpg

wq5es2nrxfblnwzdy6ue8hda.jpg

jzhmzx7o9jwIarn4stoxempp.jpg

j1qyIx6lhju8vxcotlwfwekn.jpg

gebho4an3rvqpm8ohIkdwlvf.jpg

f9ljvdoefnxmvz5knqe2ojap.jpg

wtdg7qz2cbmopayqdhzu3nh0.jpg

gj4bq05oxyihdday9r7uvz1s.jpg

0Ivtnwamnjmelughpyd2b59t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.