CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI, ATA’MIZ İÇİN SÖYLEDİ

CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI, ATA’MIZ İÇİN SÖYLEDİ

CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI, ATA’MIZ İÇİN SÖYLEDİ

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda gerçekleştirilen konserde Cumhuriyetin Çocukları, Ata’mızın en sevdiği şarkıları seslendirdi. Konseri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eşi Esra Gürkan ile birlikte dinledi.

Konserin sonunda sahneye çıkarak, çocukları ve Şef Yaşar Özel’i tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Çocuklarımız dünyanın en kıymetli varlıkları, en vazgeçilmezlerimiz. Bu akşam bir kez daha şunu gördüm, küçücük yüreklerde böylesine dev bir sevgi var oldukça, bu yüreklerde böylesine dev yaşıyorsa, Atatürk ölmez. Sevgili Yaşar Özel, çok uzun süredir, Edirne Belediyesi Çocuk Korosu’nun hem şefliğini hem de yetiştiriciliğini yapıyor, bugüne kadar her konserimizde bir salon sıkıntısı yaşıyorduk. Başka kurumlardan salon istiyorduk. Dolu oluyordu. Bu binayı yaptık. Bu konserler için çok mutluyum artık salon aramadan kendi salonlarında, kendi yerlerinde o kadar güzel söylüyorlar ki kocaman alkışlar size” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan daha sonra eşi Esra Gürkan ile birlikte çocuklarla hatıra fotoğraf çektirdi.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.