CUMHURİYETİN 94. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 94. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümünde, çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle devam etti. Kutlamalar Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Silivri’de de düzenlenen programlarla kutlandı. Bir gün önce gerçekleşen Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ardından da Silivri Sahili’nde kutlama programı ile devam etti.

 

PARTAL, IŞIKLAR VE ALTIN HALKI SELAMLADI

Silivri Sahili’nde Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Garnizon Komutanlığı adına Yarbay Serhat Altın’ın halkın bayramını kutlamasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Kaymakam Ali Partal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Partal’ın konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunarak, halk oyunu gösterileri gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü’nün sahne performansının ardından, Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Sportif etkinlikler ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokol üyeleri tarafından verildi. Kutlamalar, resmigeçit ile sona erdi.


Kaynak: istanbulses / Silivri




































































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.