CUMHURİYET’İN 99. YILI, BEŞİKTAŞ’TA FENER ALAYI VE DUMAN KONSERİ İLE KUTLANACAK

CUMHURİYET’İN 99. YILI, BEŞİKTAŞ’TA FENER ALAYI VE DUMAN KONSERİ İLE KUTLANACAK

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünü Fener Alayı ve Duman konseriyle kutlayacak

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünü Fener Alayı ve Duman konseriyle kutlayacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Herkesi Beşiktaş’ta cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve bayramımızı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı için ilk adımı attığı ve milli mücadelenin fitilini ateşlemek için yola çıktığı Beşiktaş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kutlamalar, resmi tören programıyla başlayacak.  29 Ekim günü Beşiktaş’ta gündüz saatlerinden itibaren Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yansıtan marşlar çalınacak.

ŞAİRLER SOFASI PARKI’NDA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

Saatler 19.30’u gösterdiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat öncülüğünde genci, yaşlısı binlerce vatandaş, Beşiktaş Şairler Sofası Parkı önünde buluşarak ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri, meşaleler ile Barbaros Meydanı’na yürüyecek.

DUMAN GRUBU 29 EKİM’DE BEŞİKTAŞ’TA SAHNE ALACAK

Gecenin finalinde ise saat 21.00’da Duman konseri gerçekleşecek. Duman grubu, sevilen şarkılarını Beşiktaşlılar için seslendirerek Cumhuriyet coşkusuna ortak olacak.

CUMHURİYET’İN 99. YILI, BEŞİKTAŞ’TA FENER ALAYI VE DUMAN KONSERİ İLE KUTLANACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.