CUMHURİYETİN 99. YILI KAĞITHANE'DE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 99. YILI KAĞITHANE'DE COŞKUYLA KUTLANDI

Kutlamaların 29 Ekim günü ilk adresi Kağıthane Meydanı'ydı. Etkinlikler, Kağıthane’de Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törene ilgi yoğundu.
Kağıthane Meydanı’nda gerçekleşen törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, kuvvet komutanları, mülki erkan, şehit yakınları ve gaziler, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydan'daki kutlamaların ardından Kaymakamlık'ta düzenlenen tebrikat törenine geçildi.

Gün boyu süren kutlamalar kapsamında ilçedeki okullar da bir dizi program tertipledi. Kağıthane Belediyesi'ne ait Yahya Kemal Spor Tesisi'nde öğrenciler; şiir, folklör, tiyatro ve gösterilerden oluşan programlarını katılımcılara sergiledi.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ferhat Göçer konseriyle doruğa çıktı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçedeki kutlamalar bir gün öncesinde başladı. 28 Ekim akşamı Hasbahçe'de gerçekleştirilen konserde sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Sanatçı en sevilen Sarıl Bana, Yıllarım Gitti, Unutmuş Çoktan, Yastayım, Kızım gibi şarkılarını Kağıthaneliler için söyledi.

Alanı dolduran binlerce Kağıthaneli şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken; bayrak kareografisi ve ışık gösterisiyle Cumhuriyet Bayramı coşkusu doruğa ulaştı. Binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet'in 99. yılına yakışır bir atmosfer oluşturdu.

Konserin sonunda Kağıthanelilere seslenen Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Şu an buradaki birlik ve beraberliği ilelebet sürdüreceğiz. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece hiçbir güç ülkemizin bütünlüğüne zarar veremez. Daha nice bayramları hep birlikte kutlamayı diliyorum. Cumhuriyet'imizin 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Vatanı uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimize şükranlarımı sunuyor, her birine ayrı ayrı şifalar diliyorum.'' dedi.

vqlewhi4eptbj15f3bmn2uxv.jpg

bepkwhj3mocrbnaudIrfmx25.jpg

ersv3bgr05kdqqi8bphInzuc.jpg

kk0gIethjcjmclp8rr61u9xi.jpg

teyxqq4v7ckg0wgmpslhofnu.jpg

xuvgyo0fIbmhcdr237zzhjol.jpg

0rilaxvpn9az75twgyvnfcfx.jpg

cv1rflyxp4zctqmwuoter6hg.jpg

0sb4nhehocdgybjw9j3tai5q.jpg

vjqj9kedcrz5vr3x2uIghm8s.jpg

bnvhxr9ukfpr3m72ywbj0h8v.jpg

ovuldv51yy90fbcr2nhblezt.jpg

pap2svythq3lfuunc9rsdfbz.jpg

ooz3qgmkphdp9yshznrx05Iy.jpg

fdwflzsyqxsppjh7cbvqr3mc.jpg

bxquma5u0bfspc86k9lovncq.jpg

h7a4wrupngsvmixky8tdneys.jpg

neznxxllvktrymy6hbgcwd1w.jpg

hrnveefomwifz8a1I2bqkxcr.jpg

ww9zibxjqd0lxovI52dau1bs.jpg

73uveqpmbscqfosvfkc2enho.jpg

ssbepghox73l9vwnrbe5c4u0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.