Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu Açıldı

Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu Açıldı

Edremit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu’nun açılışı törenle yapıldı. Kadir Gecesi’nde yapılan açılışın ardından salonda iftar programı düzenlendi.

Edremit Belediyesi’nin Kadir Gecesi’nde düzenlediği açılış ve iftar programına katılım yoğun oldu. Açılışa CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz, Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı Ahmet Pınar, Millet İttifakı Balıkesir Milletvekili Adayları, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Gerkuş, Tayfun Canlı, muhtarlar, STK’lar ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit için ilk günkü heyecanla çalıştıklarını söyledi.

Söz verdiği projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Kıymetli Darsofalılar, mübarek bir iklimdeyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun. Vakit öyle bir vakittir ki, bütün geceler bu geceye hayrandır. Çünkü bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizdir. Bakınız ne kadar anlamlıdır ki burada Saray Caddesindeyiz. Bugün hep birlikte Darsofalıların gönüller sarayındayız. Bu gönüller sarayını hizmetlerimizle hoş etmeye, bu akşam aynı rızkı bölüşmeye geldik. Bu sofraya bereket veren, onur veren sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm kalbimle şükranlarımı sunuyorum. Herkes için bereketli sofralar, çocukların yatağa aç girmediği adil bir ülke diliyorum. ‘Kadir Gecesi mi doğdun’ derler, işte bizim bu projemizin doğum günü de ne mutlu ki Kadir Gecesine denk geldi. Darsofa’da böylesine bir mekanımız yoktu, ihtiyacımız çoktu. Bugün çok şükür bu eksiğimizi tamamladık. Seçimler öncesi vaadimiz vardı, Darsofa’ya bir düğün salonu, bir toplantı salonu kazandırmak istemiştik.  Bugün sözümüzü tutmanın huzuru içindeyiz. Tesisimizin kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkan Yardımcılarımız Tümdeniz Çelebi, Tayfun Gerkuş, Ahmet Elman’a, ilgili oldukları müdürlüklerin değerli personellerine, yüklenici firma Murat Bey’e teşekkür ediyorum. Kadir Gecesi’nin başta güzel vatanımız olmak üzere, tüm İslam alemine barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, Kadir Gecenizi en içten dileklerimle kutluyorum. Yaklaşan bayramımız da mübarek olsun, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının tamamlanmasının ardından dualarla 500 kişilik kapasiteye sahip Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu’nun açılışı gerçekleştikten sonra iftar yemeğiyle program tamamlandı.

xd5eiz8cvI9wnpsqnu41v3ca.jpg

cxy70vzqqobxekutkdvhdg8s.jpg

tjwi46pdf3Ib0axsrfyqhjyc.jpg

tlvq3fjcszpye2os0d74zIua.jpg

pbkoaxynsegmrztux62fplqj.jpg

wp2enky0ly9aoh6gtrqocq4c.jpg

9jvo2puzepfit8efkzwoxabj.jpg

6j5n8wtab4xzfrb2sItluprd.jpg

mhleopIv5ubr9du6n20qcfqh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.