Daum'dan Bursaspor'a 2 yıllık imza

Daum'dan Bursaspor'a 2 yıllık imza

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Christoph Daum düzenlenen törenle 2 yıllık mukaveleyi imzaladı

İmza törenine İkinci Başkan Rıdvan Şen, divan kurulu üyeleri ve yeşil beyazlı taraftarlar katıldı. Taraftarlar, Daum’u tezahüratlarla karşıladı. İkinci Başkan Rıdvan Şen, "Daum’a Bursaspor’u tercih ettiği için yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

DAUM: 'EN İYİSİNİ YAPACAĞIM'

Konuşmasına Türkçe, "Bugün burada çok mutluyum" diyerek başlayan Daum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Konuşmalarıma herhangi yanlış anlamaya sebebiyet vermemek için Almanca devam etmek istiyorum. Burada Bursaspor ailesi, yönetim kurulu, oyuncularımız hepsini teker teker tanıyacağım. Bu aileye katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Bunda hiçbir zaman değişiklik olmadı. Bu sözleşmenin oluşma süreci çok kısa bir zaman içinde oldu. Sözleşmeyi sonuçlandırdıktan sonra benim üzerime düşen görev en kısa sürede bilgileri toplamak. Ve bir an önce işime başlamak olacak. Benden önceki antrenör arkadaşıma da bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim."

'O DUVAR SİZLERSİNİZ'

Yeşil beyazlı taraftara seslenen Daum, bu konuda şunları söyledi:

"Daha önceden Bursaspor taraftarını biliyorum. Ama bundan sonra aile olarak hareket edeceğimiz için taraftarın yarattığı atmosferi fantastik bir şekilde görmek istiyorum. Biz bir bütün olmalıyız. İnsan sırtını duvara dayar. Ben burada sırtımı duvara dayıyorum ve o duvarın sizler olduğunu hissediyorum. Benim prensibim anlatmaktan daha fazla sahada işimi yapmak. Çok fazla lafı uzatmadan sahaya dönmek istiyorum. Herkesin beni kalben karşıladığını görüyorum. Burada bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Konuşmalardan sonra taraftarlar Daum ile fotoğraf çektirdi. Öte yandan Daum’un yardımcılarının daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.