DAVUTOĞLU: HEP BERABER MÜCADELE ETMEYE GELİYORUZ

DAVUTOĞLU: HEP BERABER MÜCADELE ETMEYE GELİYORUZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il binası açılışı ve il kongresine katılmak için bugün Muğla'ya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il binası açılışı ve il kongresine katılmak için bugün Muğla'ya geldi. Davutoğlu, "Muğla’nın yiğit evlatlarına hizmet etmeye geliyoruz. Yoksulluğa, yasaklara karşı hep beraber mücadele etmeye geliyoruz" dedi. 

Davutoğlu, partisinin il binası açılışıöncesi ziyaretlerde bulundu. Muğla'nın merkez Menteşe ilçesindeki Sosyal Kültürel Alana kurulan pazarda il başkanlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı, pazarcı esnafını ziyaret etti, eşi Sare Davutoğlu ile alışveriş yaptı. Davutoğlu vatandaşlara aşure dağıtımından sonra partisinin İl Başkanlığı binasına gelerek açılışını yaptı. Davutoğlu, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün Muğla’dayız, efeler diyarında, Yörükler diyarındayız. İstiklal Savaşımızın en çok şehit veren bu güzel beldesindeyiz. İstiklal âşıklarının beldesi. Bugün sabahtan itibaren ‘Şahidi Hazretleri’nden buraya kadar gördüğüm her Muğlalıdaki tebessüm ve misafirperverliği her zaman zihnimde, hatırımda tutacağım. Defalarca Muğla'ya geldim. Hep geleceğiz. Muğla’nın yiğit evlatlarına hizmet etmeye geliyoruz. Yoksulluğa, yasaklara karşı hep beraber mücadele etmeye geliyoruz.

Bugün birinci olağan kongremizi yapmadan önce il binamızın açılışını yapıyoruz. Allah bu mekanın Muğla'ya ve ülkemize hizmet edenlerin mekanı eylesin. Burada hiçbir rantın, hiçbir çıkarın, menfaatin değil, sadece millete hizmet idealinin olduğu mekânlar eylesin. Dedikodunun, gıybetin, kötü niyetin, kem sözün değil, güzel sözün, nezaketin ve onurun ve insan haysiyetinin olduğu mekan ihsan eylesin. Bu düşünceler ile il başkanlığımızı açarken, İl Başkanımız Selahattin Beye, ekibine, bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.

Muğla, bugün bize muhabbetini gösterdi sokaklarda. Bugün pazaryerinde her yerde. İnşallah bu mekan, ne Selahattin (Kayaman) Beyin il başkanı olarak şahsına ne benim genel başkan olarak şahsıma aittir. Bu mekan Muğlalılara aittir ve sadece Muğlalıların mekanı olarak kalacaktır.”

 GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

* Kurdele Kesimi

* Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu’yla Pazara Gitmeleri

* İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Aşure Etkinliği

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.