Dede ve nineleriyle birlikte mezun oldular

Dede ve nineleriyle birlikte mezun oldular

Dede Torun Yaşam Merkezi'nde 300 torun, birbirinden farklı ve renkli etkinliklerde el ele, kol kola, gönül gönüle bir yıl geçirdikleri dede ve nineleriyle birlikte mezun oldu.

Esenler Belediyesi Dede Torun Yaşam Merkezi'nde torunlar, dede ve nineleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı. 300 torun, yıl boyunca tiyatrodan halı dokumaya, matematik kulübü faaliyetlerinden ebru çalışmalarına, boyamadan sportif faaliyetlere kadar dede ve nineleriyle çeşitli etkinlikler yaptı. Hobi bahçesinde büyükleriyle fidan ekerek doğaya can veren minikler, eğitici ve bir o kadar da renkli geçen dönemin ardından sezonu noktaladı.

Yunus Emre İlkokulu'nda düzenlenen yıl sonu gösterisinde minikler tüm yeteneklerini sergiledi. Bir bir sahneye çıkarak şiirler okuyup, şarkılar söyleyen, tiyatro ve dans gösterileriyle ustalarına taş çıkartan torunlarını tüm etkinliklerde yalnız bırakmayan dede ve nineleri de gururlu gözlerle seyretti.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.