Deklarelerin artık online olarak da yapılabilmesi hakkında’

Deklarelerin artık online olarak da yapılabilmesi hakkında’

At sahibi, antrenör, jokey ve aprantiler halihazırda web sitemizde yer alan online işlemler (cari hesap takibi) sistemini kullanarak, üç (3) gün önceden deklare işlemlerini (jokey, apranti bildirimi) cari hesaplarından online olarak yapabilirler.
 

Daha detaylı bilgi için aşağıda bulunan "Ëœ'online deklare nasıl yapılır?'' isimli tanıtım videosunu izleyebilir ve/veya aynı isimli metni okuyabilirsiniz.
 

 

Online Deklare Nasıl Yapılır?

Binici,

1)    Binici, www.tjk.org sitemizdeki ana sayfanın orta bölümünde yer alan Online İşlemler sekmesinden oturum açma ekranına erişir.

2)    İlk kez online işlemlere giriş yapmak isteyen binici; hipodrom müdürlüklerinin muhasebe birimlerinden giriş şifresi almalıdır. Giriş yaptıktan sonra hesap bilgilerinden şifre değiştirilebilir. ( Değiştirilmesi önerilmektedir.)

3)    Açılan ekranın sol üst tarafında yer alan "Ëœ'online kayıt deklare'' butonuna basılır.

Kayıtlı cep telefonu numarasına gelen SMS kodu girildikten sonra Jokey Deklare Başvuru ekranı açılır.

4)    Başvuru yapılacak tarih ve hipodrom seçildikten sonra ilgili hipodromda koşulacak olan koşular ekranda listelenir.

5)    Binici; önce deklare olmak istediği koşuyu, sonrasında ise deklare olmak istediği atı seçer. Şarj ve deşarjlarının kontrolü yapıldıktan sonra "Ëœ'başvur'' sekmesi tıklanarak başvuru tamamlanır.

6)    Başvuru tamamlandıktan sonra başvuru listesi ekranına gidilir ve sistem tarafından bir kereye mahsus ilgili at için oluşturulan ve aynı zamanda sistemde kayıtlı olan cep telefonuna SMS olarak gelen deklare şifresi binici tarafından at ilgilisine iletilir.

7)    Böylelikle binici için online deklare işlemi tamamlanmış olur.
 

* Online deklare işleminin gerçekleşmesi için öncelikle binicinin bu süreci tamamlaması gerekmektedir.

At sahibi,

1)    At sahibi, www.tjk.org sitemizdeki ana sayfanın orta bölümünde yer alan Online İşlemler sekmesinden oturum açma ekranına erişir.

2)    İlk kez online işlemlere giriş yapmak isteyen at sahibi; hipodrom müdürlüklerinin muhasebe birimlerinden giriş şifresi almalıdır. Giriş yaptıktan sonra hesap bilgilerinden şifre değiştirilebilir. (Değiştirilmesi önerilmektedir.)

3)    Açılan ekranın sağ üst tarafında yer alan "Ëœ'online kayıt deklare'' butonuna basılır.

4)    Kayıtlı cep telefonu numarasına gelen SMS kodu girildikten sonra açılan ekranın üst bölümünde yer alan deklare sekmesi tıklanır.

5)    Deklare yapılmak istenen hipodrom seçildikten sonra ekrana yansıyan koşular arasından ilgili atın kayıtlı olduğu koşu işaretlenir.

6)    Açılan pencerede atlar satırından ilgili at seçilir. Antrenör ve seyis isimleri kontrol edildikten sonra binici seçilir ve anlaşılan binicinin at ilgilisine gönderdiği deklare şifresi yan bölmeye girilir. Akabinde yarış içinde ve öncesi kullanılacak aksesuar var ise işaretlenir ve Deklare Et butonuna basıldıktan sonra ödeme işlemine geçilir.

7)    Deklare ücreti online olarak ödendikten sonra online deklare işlemi tamamlanmış olur.

8)    At sahibi dilerse online deklare işlemi için "Ëœ'antrenör yetkilendirme'' sekmesinden antrenörüne yetki verebilir.

9)    At sahibi tarafından yetkilendirilen antrenör at sahipleri gibi online işlemlere ilk kez giriş yapmak istediğinde, hipodrom müdürlüklerinin muhasebe birimlerinden giriş şifresi almalıdır. Online işlemlere giriş yaptıktan sonra antrenör hesap bilgilerinden şifresini değiştirebilir.

10) Cari hesabına giren antrenör, at sahibi ile aynı işlemleri yapmak suretiyle online deklare işlemini gerçekleştirebilir.

 

İlgililere önemle duyurulur.

 

Türkiye Jokey Kulübü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.