Demirspor Taraftarının İmdadına Zeydan Karalar Yetişti

Demirspor Taraftarının İmdadına Zeydan Karalar Yetişti

 

 

Hep destek tam destek.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerceDemirspor taraftarı, Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev ekranda AdanaDemirspor-Galatasaray maçını, stadyum coşkusuyla izledi. 

Zeydan Karalar, Adana Demirspor-Galatasaray maçına gidemeyentaraftarlar için dev ekran kurdurdu ve Merkez Park Amfi Tiyatro’ya akan heryaştan binlerce Adanalı, önemli karşılaşmanın heyecanını adeta stadyumcoşkusuyla yaşadı.

Dün akşam (1 Ekim Cumartesi 2022) oynanan Adana DemirsporGalatasaray karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı. Yeni Adana Stadyumu tıklımtıklım dolarken, bilet bulamayan Adana Demirspor sevdalılarının imdadına AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yetişti. Merkez Park Amfi Tiyatro’dakurulan dev ekranda maçın canlı yayını gerçekleştirildi. Her yaştan binlerceAdana Demirspor taraftarı Merkez Park Amfi Tiyatro’yu doldurup maçı seyretti.

Başkan Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev erkanda maçı izleyenAdana Demirspor taraftarları, gidemedikleri karşılaşmanın heyecanını adetastadyumdaymışçasına hissetti.

Karşılaşma boyunca büyük heyecan yaşayan Adana Demirsportaraftarları arasında çok sayıda kadın ve çocuğun bulunması da dikkat çekti.

msds5q8zy7kIox19vaiw0tjc.jpg

vkm05r4fpbutezwjksbyh8dz.jpg

iblcws1b95y4cutfIma8pdh7.jpg

uyrdf4n3lmagu1srevhpkwco.jpg

35xdt2agxdhvgab9sfcy78bI.jpg

ku9uy4bqm2pocnvsl7w6djhn.jpg

v1vfaufysrcgntmjhustgdoe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.