Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi Bakırköy'de açıldı

Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi Bakırköy'de açıldı

İçinde; Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu

Açılışta bir konuşma yapan  Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamalarda bulundu: ”Mülkiyeti Belediyemize ait Fişekhane Caddesi üzerindeki özel bir şirket tarafından kullanılan iki katlı bina ve yaklaşık 4 bin metrekare alan cesur ve kararlı tutumuzla, uzun bir hukuk mücadelesinin ardından  halkımıza kazandırılmıştır. İçinde; Nazım Hikmet Halk  Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Evi ve çocuk oyun parkı bulunan Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi’ni açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası demokrasi, aydınlanma ve cumhuriyet için mevzii olacaktır. Burada; kreşte yetişen çocuklar, etüt merkezinde ders çalışan gençler aydınlanmanın, Atatürkçülüğün neferleri olacaktır. Bu vesileyle; toprağı vatan yapan, antiemperyalist mücadeleyle emperyalistleri denize döken, hanedanlıktan ve kuldan yurttaş yaratan başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköylülere de teşekkür ederk,” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamak için çocuklarıyla, torunlarıyla beraber açılışımıza katılan bütün Bakırköylülere de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kerimoğlu, Cumhuriyet Evi’ne bilgisayar, kitap bağışlayan hayırseverlere de teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.