Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu’nda kazanan Nirvana oldu

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu’nda kazanan Nirvana oldu

2 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olan çim pist 1200 metre mesafeli koşuyu (Açık - G2), Bülent Çizmeci'nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu Nirvana (Graystorm - Tatvan Gülü / Lion Heart) jokey Vedat Abiş idaresinde kazandı ve 3'te 3 yaparak geçilmezliğini korudu.

Koşuyu izlemek için tıklayınız

9 safkanın start aldığı koşunun ikincilik basamağında Hışman Çizik'le start alan Lion Victory (King David - Rafia / Ramadan) yer alırken, Gökhan Kocakaya idaresindeki Lion Francesco (Cihanım - Topdraft / Topor) üçüncü, Akın Sözen'in bindiği Yamaniko (General Quarters - Bled / Lion Heart) dördüncü ve Mehmet Salih Çelik'in kantarmasındaki Bold Champ (Indigo Red - Müstesna / Always A Classic) beşinci olarak koşuyu tamamladılar.

Taner Türkmen antrenesindeki safkan koşuda 1.11.42'lik derece gerçekleştirirken farklar da 1,5 boy - 1 boy - 2,5 boy - 1 boy şeklinde oluştu.

Şeref tribününde gerçekleştirilen törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun günün önemine dair telgraflarının okunmasının ardından koşuyu kazanan atın sahibi Bülent Çizmeci'ye kupayı Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve YKK Başkanı Dr. Nihat Pakdil verdi. Törene, Yüksek Komiserler Kurulu Genel Koordinatörü Murat Birol Kayim, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven ve Ankara Hipodrom Müdürü Özgür Kaya ile davetliler de katıldı.

ksbvrlzwn8dexyhqlu90Ih1i.jpg

juqcez1bhjbqnpfhm0wlk8xy.jpg

fnmpgl6tzubnpjmljfedvxhv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.