Deniz Yücel: 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olmak Üzere, 227 Seçim Çevresinde Belediye Başkan Adaylarımızı Belirledik.

Deniz Yücel: 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olmak Üzere, 227 Seçim Çevresinde Belediye Başkan Adaylarımızı Belirledik.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Bugün Parti Meclisimizde 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, 227 seçim çevresinde Parti Meclisimizde aldığımız kararla Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız; İstanbul’u AKP’nin talancı belediyecilik anlayışından kurtaran ve halkçı belediyecilik anlayışını getiren Sayın Ekrem İmamoğlu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ise, Ankara’yı parsel parsel satanlardan kurtaran ve Ankara’yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıran Sayın Mansur Yavaş. Bursa ve Balıkesir İllerimizde de daha önce partimizin ve örgütümüzün, üzerinde mutabakata vardığı, ayrıca anketlerde de kazandığını gördüğümüz isimler Parti Meclisi kararıyla bugün adaylaştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bozbey. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ise Sayın Ahmet Akın." dedi.

Parti Meclisi'nde Belirlenen 227 Seçim Çevresinin Belediye Başkan Adayları Listesi

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bu akşam Genel Merkez'de düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.