Deniz Yücel: “Bu Operasyonların Ekrem İmamoğlu’na Uzatılmasına Ne CHP, Ne Milyonlar İzin Verir”

Deniz Yücel: “Bu Operasyonların Ekrem İmamoğlu’na Uzatılmasına Ne CHP, Ne Milyonlar İzin Verir”

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Beşiktaş Belediyesi’ne düzenlenen operasyonun Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na uzatılmasına ilişkin soru üzerine, "Sayın İmamoğlu, geçmişte Tayyip Erdoğan'ı ve AKP'yi üç kez yenmiş, İstanbulluların gönlünde taht kurmuş, Türkiye'nin geleceğini inşa edeceği konusunda bir iddia ortaya koymuş bir siyasetçidir. Sadece İstanbulluların değil milletimizin gönlünde taht kurmuş bir siyasetçi. Dolayısıyla bu sürecin, bu siyasi operasyonların Sayın Ekrem İmamoğlu'na uzanmasına, uzatılmasına ne CHP ne de milyonlar izin verir" dedi.

CHP PM, dün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, PM’nin gündemine ilişkin bugün basın toplantısı düzenledi. Yücel’in açıklamaları şöyle:


Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.