Deniz Yücel: CHP, 81 Vilayet ve Tüm İlçelerde Kendi Adaylarıyla Seçimi Kazanacak Şekilde Hazırlanmaktadır

Deniz Yücel: CHP, 81 Vilayet ve Tüm İlçelerde Kendi Adaylarıyla Seçimi Kazanacak Şekilde Hazırlanmaktadır

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel:

-“Herkes havuz medyası gibi pembe yayıncılık mı yapsın? Bu ülkede kalemini satmamış, gerçekleri yazan, dürüst, ilkeli, bağımsız ve tarafsız çok sayıda gazeteci var. Sizin ısmarlama cezalarınız da onları yıldıramayacak.”

-“Vedat Bey en son ne zaman bir pazara gidip alışveriş yapmış merak ediyoruz. Sayın Bakanın enflasyondan, zamlardan, kiralardaki fahiş artışlardan haberinin olmadığı çok belli. İşte Türkiye’nin gerçeği bu… Halktan kopuk Cumhurbaşkanının, halktan kopuk bakanları… Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.”

-“Belediye Başkan adaylarımızı belirlenirken aynı Merkez Yönetim Kurulumuz ve Gölge Kabinemiz belirlenirken olduğu gibi mümkün olduğunca kadın temsilini arttıracak, eşit temsil prensibine uyulmasına özen gösterilecek.”

-"Eğitim sistemini akıldan, bilimden, çağdaşlıktan, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan uzaklaştıracak adımlar atmaya sakın ha yeltenmeyin! Karşınızda CHP'yi ve bu değerlere sahip çıkan gençleri, velileri, anne babaları ve yurttaşlarımızı bulursunuz."

-"Sendikalar, dernekler, sivil toplum kuruluşlarının tüm haklı talepleri bizim desteğimizi alacak. Meydanda, sokakta, eylemde, grevde onların yanında olacağız."

-"Onlar Ogün Samast’ı hatırlattıkça, Erhan Tuncel’i, Yasin Hayal’i ve türevlerini konuştukça ve korudukça; bizler Uğur Mumcu’ya, Ahmet Taner Kışlalı'ya, Abdi İpekçi'ye, Bahriye Üçok'a ve Muammer Aksoy'a sarılacağız ve hukuka tutunmaya devam edeceğiz. Rakel Dink’in gözlerini bir kez daha dolduran, kalbini bir kez daha kıran, (kendi ifadesiyle) onu “yasın en ağır günlerine geri yollayan” bu adalet anlayışını asla affetmeyeceğiz."

-"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi parasıyla uçak almak için kapı aşındıran bir ülke olarak göstermiştir. Geçmişte F-35 projesinden atılan, Rusya ziyaretinde SU-35 almak isteyen, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletlerinden bir türlü F-16 uçağı bile alamayan bir ülke haline geldik."

-"Biz en başından beri Anayasa krizinin arkasında başka bir senaryo olduğunu vurgulamıştık. Sayın Erdoğan’ın bu en son yaptığı açıklamasıyla, yüksek yargı organları arasında çıkarılan krizin asıl tarafları da ortaya çıkmış oldu. Erdoğan'ın tüm derdi, ömrü yettiğince o koltukta oturmak…"

-"Biz cumhur ittifakının kendi içindeki hesaplaşmasına Hatay halkının iradesiyle seçilen Can Atalay’ın kurban edilmesine izin vermeyeceğiz. Onların siyasi hesapları nedeniyle TBMM’ye had bildirilmesine asla sessiz kalmayacağız. "

-"CHP 81 vilayette ve tüm ilçelerde kendi adaylarıyla seçimi kazanacak şekilde seçimlere hazırlanmaktadır."

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, parti genel merkezinde MYK gündemine ilişkin düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.