DENİZBANK’TAN TARIM LİSESİ KÜTÜPANESİNE DESTEK

DENİZBANK’TAN TARIM LİSESİ KÜTÜPANESİNE DESTEK

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Denizbank Tarım Bankacılığı Genel Müdürlüğünce “Tarım Kitaplığı” kuruldu.

Denizbank Tarım Bankacılığı Genel Müdürlüğü, Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne “Tarım Kitaplığı” kurdu. Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi’nin Denizbank ile yaptığı iş birliği neticesinde kütüphaneye toplamda 1000 kitap bağışı yapıldı. Kütüphane projesi kapsamında; Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Ziraat Mühendisi Gözde Göçmen Öztürk, Denizbank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Denizbank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik, Denizbank Trakya Bölge Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Mehmet Kel, Denizbank Silivri Şubesi Şube Müdürü Alpay Üren, Denizbank Trakya Bölge Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Neşe Sivrikaya ve Denizbank Silivri Şubesi Tarım Portfoy Yöneticisi Tolga Senöz Tarım Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle tanışan sohbet eden heyet ardından uygulama alanı olan Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni de gezerek bilgiler aldı. Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mualla Varlıoğlu ziyaretle ilgili, “Bu büyük katkıları için Denizbank yetkililerine teşekkür ederiz. İşbirliği çalışmalarımız ilerleyen zamanlarda artarak devam edecek. Birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

 


Kaynak: Silivri Belediyesi
























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.