DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Beylikdüzü Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı dopdolu bir etkinlikle kutladı. West İstanbul Marina’da düzenlenen kutlama kapsamında çocuklara yönelik çeşitli atölyeler, dans gösterisi ve caz müziğin başarılı isimlerinden Selen Beytekin konseri gerçekleşti.

Türk denizlerinin bağımsızlığını ilan ettiği 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Beylikdüzü’nde kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından West İstanbul Marina’da düzenlenen kutlama kapsamında çocuklara yönelik çeşitli atölyeler, dans gösterisi ve konser gerçekleşti. Çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan eğitici atölyelerde eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı. Büyük ilgi gören etkinliğin devamında ise caz müziğin başarılı isimlerinden Selen Beytekin sahne aldı. Caz ve blues müziğin sevilen parçalarını seslendiren Beytekin, dinleyicisinden tam not aldı.

"Denizcilik ve Kabotaj Bayramı oldukça değerli bir bayram"

Konserin ardından çiçek ve plaket takdimini gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik, "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Türk denizlerindeki ticari, turistik ve diğer denizcilik faaliyetlerindeki bağımsızlığımız açısından oldukça değerli bir bayram. Bu önemli günü Türk denizcilerine atfeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Bugün de birbirinden farklı etkinliklerle bu bayramı kutlamış olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

pg5yrvq8jwt7wza0kluxpnvj.jpg

u2eorcy4Ielnioabmzv5ld7g.jpg

itjpgxcg7rshfnIhvwm34jq9.jpg

e9ylwkddgzfIp0igtcjvwxjy.jpg

ir80vbrlnsjpkdpbqkg6xvyn.jpg

ikbd5cp1c3ymgvdfjqlelwgh.jpg

xakfpwtsyupn9vvkwxogyrd4.jpg

5ukjmduhpvaqone9jqwyseol.jpg

drkqoettvblped2i30h81fjg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.