Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’ta Anıldı

Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’ta Anıldı

Antakya Medeniyetler Korosu, Kahramanmaraş merkezli depremlerdehayatını kaybedenler anısına Esenyurt’ta konser verdi. Konseri izlemeye gelen EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, depremlerde hayatını kaybedenlerebaşsağlığı, depremzedelere ise birlik ve beraberlik mesajları vererek destekoldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerEsenyurt’ta anıldı. Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği Antakya MedeniyetlerKorosu Dayanışma konserinde şarkılar bu kez depremde yaşama veda edenHataylılar için söylendi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsereEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Kent Konseyi BaşkanıMehmet Hanifi Kaya, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. YılmazÖzfırat şefliğinde başlayan konserde söylenen şarkılar, dinleyicilere duygusalanlar yaşattı.

“Kadim Dostluklarla Birbirimize Bağlıyız”

Depremde hayatını kaybedenler için duyduğu üzüntüyü verilen konserdepaylaşan Başkan Bozkurt, “Bizlere yaşattığınız bu duygular için sizlere çokteşekkür ediyoruz. Bizler dünyanın en güzel ülkesinin evlatlarıyız. Bu sadececoğrafi güzelliklerden ibaret değil, kadim dostluklarla birbirimize bağlıyız.Ben Hatay depreminde bunu bir kez daha gördüm. Belki depremden birkaç saat önceayrışmış görünen insanlar, depremde dayanışma içerisine girdi. Bizim budepremden birçok ders çıkarmamız lazım. Bu Ülkenin insanları birbirlerine kadimduygularla bağlıdır. Bizleri hiç kimse ayıramaz onu gördük. Türkiye bölünmezbir bütündür. Bu bütünlüğü muhafaza etmekte bizim görevimizdir. Hepimiz el eleverirsek bu bütünlüğü sağlarız” dedi.

rskagwie4jmxxh7zpfnu8c0d.jpg

Ih3zvte8adjxnzfsdsy5jc09.jpg

itldzkb5nu8vhqucsjsmtnIj.jpg

fq4khkcve2w81znaxyrobugh.jpg

y05k8quywbqfidgle7owxtfr.jpg

lc1dmvyykomIfqs2pznhb6qi.jpg

dxx1Itho4jgol2hay5bmkzsu.jpg

k6jeg2h3tbc1zlvoqnqn84ea.jpg

9nbtmqp3wqjwaz4gcmosxtix.jpg

jlnevmxqhp4sfc6syk7qz1ux.jpg

s68famxjvluoricvhe0yqbwj.jpg

rspqoi0b6x3Ibq5vhl8pu2ul.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.