DEVA PARTİSİ İLK MİTİNGİNİ GAZİANTEP'TE YAPTI

DEVA PARTİSİ İLK MİTİNGİNİ GAZİANTEP'TE YAPTI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep’teki ilk mitinglerinin engellenmek istendiğini, ancak vatandaşların akın akın geldiğini belirterek, “Ey Beştepe görüyor musun, duyuyor musun?

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep’teki ilk mitinglerinin engellenmek istenmesine karşın vatandaşların akın akın geldiğini belirterek, “Ey Beştepe görüyor musun, duyuyor musun? Biz dimdik ayaktayız” dedi. “Gelin bizim nerede olduğumuzu bilmeyenler için bir konum atalım” diyen Babacan, “Bizim yerimiz 84 milyonun yanıdır” diye konuştu. Babacan, yurttaşlardan şükretmelerini isteyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı “Ülkemiz işgal altında falan değil, çok şükür. Beştepe’dekilerin hepimizin cebine, kesesine açtığı savaşı saymazsak ülkede çok şükür savaş mavaş yok. Beştepe yapımı yerli ve milli bir kriz var” diye eleştirdi.

DEVA Partisi, ilk mitingini Gaziantep'te Tur Otobüsleri Park Alanı'nda gerçekleştirdi.  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan ile miting alanına girerken, mitinge yoğun bir katılımın olduğu görüldü. Babacan, konuşmasından önce Genel Başkan yardımcıları, Genel Merkez yöneticileri, il başkanları ve ilçe başkanları ile sahneye çıkarak yurttaşları selamladı. Babacan, özetle şunları söyledi:

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.