"Dini Yayınlar Kitap Fuarı" Açıldı

"Dini Yayınlar Kitap Fuarı" Açıldı

"Dini Yayınlar Kitap Fuarı" Açıldı

Pendik Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerine Dini Yayınlar Kitap Fuarı’yla devam ediyor. 15-24 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan Dini Yayınlar Kitap Fuarı’nda birçok yayınevini kitap severlerle buluşturuyor.

Pendik Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Dini Yayınlar Kitap Fuarı törenle açıldı. Törene katılan Başkan Ahmet Cin: “Ramazan ayı dolayısıyla bu ayın ruhuna uygun faaliyetler düzenliyoruz. Bu noktada özellikle yardımlar konusunda kimsesizler ve ihtiyaç sahipleri ile ilgili yardımlarımız devam ediyor. Onlara Pendik’te yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda her akşam sohbet programlarımız, ilahiler ve dinletiler de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezimizde devam ediyor.” ifadelerinde bulundu. Açılışa aynı zamanda Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ve kitap severler katıldı. Açılış sonrası Başkan Ahmet Cin kitap severlerle fuarı gezdi. Sohbet etmek için yanına gelen 3 gençle konuşan Başkan Ahmet Cin, gençlere kitap hediye etti. 15-24 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan kitap fuarında 24 yayınevi kitap severlerle buluşuyor. Pendik Sahil Meydanı’ndaki alana kurulan çadırda okurlar dini yayınlara ulaşıyor.






 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.