DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU SAHURUNU NURTEPE’DE YAPTI

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU SAHURUNU NURTEPE’DE YAPTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sahurunu Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde Kağıthanelilerle birlikte yaptı.

Sahur programına Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kağıthane Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen sahur programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yenilenen İBB Seçimleri’ni değerlendiren Bakan Çavuşoğlu; herkesin vatandaşlık görevinin bir gereği olarak sandığa gitmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu, gündemdeki S-400'lerin ertelenmesi iddiaları ile ilgili olarak da, "S-400'e ilişkin bir erteleme veya durdurma söz konusu değil. Bitmiş bir anlaşma, ertelemeyi neden konuşalım? Biz böyle bir çalışma grubu olacaksa ön şartsız başlatmak isteriz. Bu konuda yapıcı bir teklifte bulunduk. ABD'nin endişeleriyle ilgili uzmanlar karar versin. S-400 ve F-35 için komisyon kurulmasıyla ilgili Türkiye ve ABD arasında görüş alışverişi sürüyor. ABD yapıcı ve iyi niyetliyse teklifimizi kabul eder" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.