Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Articulo Mortis kazandı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Articulo Mortis kazandı

3+ safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1200 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Mahir Tekinalp'in sahibi ve Eyüp Yıldız'ın da yetiştiricisi olduğu Articulo Mortis (Bosporus - Hilal Kızım / Lonhro) jokeyi Yusuf Cengiz idaresinde kazandı. Salih Becene'nin antrene ettiği 4 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle kariyerindeki 9'uncu birinciliğini kazanmış oldu.

7 safkanın katıldığı yarışta Prenses Hira (Perfecto - Elhathrah / Nayef) ikinci olurken, Yıldızkıran (Approve - Iguassu / Mountain Cat) üçüncü, Pamukkale (Kuloğlu - Akyazılı Özge / Perfecto) dördüncü ve Baba Şahin (Deha - Skyfront / Bayduhan) de beşinci oldu.

Koşunun galibi Articulo Mortis için bitiriş derecesi 1.15.85 olurken, farklar ise 2,5 Boy - 1/2 Boy - Burun - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan atın sahibi adına safkanın antrenörüne ödülünü Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Seda Berekatoğlu takdim etti.

Törene, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile  Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik de katıldı.

m9k1daqzshcmvdo4eprhjg2x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.