Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Bogota kazandı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Bogota kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak gerçekleştirilen mücadele, 1200 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2022 yılı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu, Erkan Yıldırım'ın sahibi olduğu Bogota (Kaneko - Zareen / Medicean) jokeyi İsa Katar idaresinde kazandı. Selman Erdemirci yetiştirmesi, Mehmet Altın'ın antrene ettiği 5 yaşındaki al iğdiş safkan bu sonuçla üst üste ikinci, toplamda ise onuncu galibiyetini kaydetmiş oldu.

Diyarbakır'da günün 4. koşusunda Yılmazhan (Victory Gallop - Aybek Hatun / Mountain Cat) pistten ikincilikle ayrılırken, Dancing Adder (Tight End - Ceka Dancer / Danehill Dancer) üçüncü, Spuriorus (Azaraks - Bribiscuit / Machiavellian) dördüncü, King Ayhan (Marcavelly - Desdemona / Shakespeare) da beşinci sırada yer aldı.

Koşunun galibi Bogota için bitiriş derecesi 1.13.35 olurken, farklar 13 Boy - 2 Boy - 3,5 Boy - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Serday Ay ve Mehmet Tazgel ile Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik'in de katıldığı yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına İbrahim Halil Yaşar'a plaketini Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Çetin İnanç verdi.

 

crq2rv5slm8bu6ufhmseoIaw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.