Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Nymphadora Tonks kazandı

Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Nymphadora Tonks kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz dişi taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış 1700 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapıldı.

2024 yılı Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Onur Dilbaz'ın sahibi ve Ergün Kalabak'ın da yetiştiricisi olduğu Nymphadora Tonks (Luxor - Foulita / Unaccounted For) jokeyi Mehmet Kaya idaresinde kazandı. Suat Altunbaş'ın antrene ettiği doru tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 3'üncü birinciliğini elde etmiş oldu.

11 safkanın start aldığı mücadelede El Rio ikinci olurken, My Little Girl üçüncü, İsyan Arzum dördüncü ve Snow Show da beşinci oldu.

Yarışın galibi Nymphadora Tonks için bitiriş derecesi 1.44.95 olurken, farklar ise 1 Boy - Boyun - 1/2 Boy - 1 Boy şeklinde oluştu.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına tayın antrenörü Suat Altunbaş'a kupasını Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yanar verdi.

Törende safkanın antrenörü Suat Altunbaş'a ve jokeyi Mehmet Kaya'ya plaketini Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yanar takdim etti.

Törene Kulübümüz Asli Üyesi Murat Kadaifçioğlu, Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşcen ve davetliler de katıldı.
 

v6a4wx1wkael2z9cebpfhzsg.jpg

zIm3hsjbcdgeekqy1hwfog4k.jpg

0c2ltmejsfepyndkv5lkoyzc.jpg

wx6zu3po0n9abszmwaijeI4o.jpg

pfmvI1tczkvkm0tg6uwnead4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.