DR. BÜLENT KERİMOĞLU'NDAN AŞI ÇAĞRISI

DR. BÜLENT KERİMOĞLU'NDAN AŞI ÇAĞRISI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent KERİMOĞLU, Anne ve Babaları 2 doz aşı olmayan çocukların ‘Bakırköy Belediyesi Kreşleri’ne kabul edilmeyeceğini duyurdu.

Covid-19 pandemisine karşı en etkili tedbir olan aşılama tüm Türkiye’de devam ediyor. Bakırköy Belediyesi de kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte eğitim hizmeti veren kreşlerinde bir dizi tedbir uygulamaya başladı. Çocukların hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri için Belediye’ye ait 10 Adet Kreşte temizlik ve dezenfekte işlemlerini tamamlandı.

Alınan tedbirlerin yanı sıra Anne ve Babaları 2 doz aşı olmayan çocukların ‘Bakırköy Belediyesi Kreşleri’ne kabul edilmeyeceğini duyuran ve kendisi de Tıp Doktoru olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent KERİMOĞLU aşının önemine vurgu yaptığı açıklamasında: “Nüfusa oranla en çok kreş hizmeti veren belediyeyiz. Yeni eğitim öğretim dönemine girerken kreşlerimizde bütün hazırlıklarımız tamamladık. Çocuklarımıza en iyi seviyede sağlıklı ortamda eğitim vermek için hazırız.  Fakat sadece bizim her türlü hazırlığı yapmamız yeterli değil. Toplumda bilinen aşı karşıtlığına karşı Bakırköy Belediyesi olarak, kreşlerimizde eğitim alacak çocuklarımızın anne babalarının mutlaka aşılı olması gerektiğine inanıyoruz. Bu maksatla aşılarını olmayan anne babaların çocuklarını ne yazık ki kreşlerimize kabul edemeyeceğiz.” dedi.

Daha önce kendisinin de 3 doz aşı olduğunu duyuran Kerimoğlu: “Değerli veliler çocuklarımızın ve toplumun sağlığı için aşı olmayı ihmal etmeyiniz. Yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarımıza sağlık esenlik ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.