Dr. Cengiz Alp, “Tekne Park 'a hayır” dedi

Dr. Cengiz Alp, “Tekne Park 'a hayır” dedi

CHP 2 Bölge milletvekili adayı Dr. Cengiz Alp, Bebek-Aşiyan arasındaki Tekne Park başta olmak üzere, İstanbul Boğazı’nda yapılması planlanan tüm Tekne Park projelerinin derhal iptal edilmesini istedi.

Haber, Fotoğraf: Kasım Aydın

İstanbul Ses Ajans

Boğaziçi’nin köyüne, Boğaziçi’nin korusuna, Boğaziçi’nin kıyısına, Boğaziçi’nin koyuna ve kültürüne sahip çıkmak için, Bebek iskelesinde buluşan, Çevre gönüllülerine, CHP 2 bölge milletvekili adayı, Op. Dr. Cengiz Alp’ten büyük destek geldi.

Boğaz’daki yasa dışı imarlaşmaya ve ranta artık dur. Demek için burada olduğunu vurgulayan, Dr. Cengiz Alp, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstMarin ve ilgili tüm resmi kurumları göreve çağırıyoruz. İlk başlamayı planladıkları Bebek-Aşiyan arasındaki Tekne Park başta olmak üzere, İstanbul Boğazı’nda yapılması planlanan tüm Tekne Park projelerinin derhal iptal edilsin. Bebek Sahili’nden Aşiyan’a kadar olan sahil şeridini önce metrelerce betonla doldurup otomobil park yerleri yapacaklar. Sonra da 300 teknelik bir Tekne Park inşa edecekler ve bir daha denize ulaşamayacağız. Adının Tekne Park olduğuna bakmayın, Tarabya’da görebileceğiniz gibi, bir sonraki adımda önüne dalgakıran ekleyecekleri gerçek bir şehircilik ve doğa cinayetidir bu proje” dedi

Cengiz Alp kimdir, doktor cengiz alp, Cengiz Alp'in özgeçmişi, Cengiz Alp'in biyografisi, Cengiz Alp'in hayatı, Cengiz Alp'in hastanesi, Cengiz Alp kimdir?, Op.Dr. Cengiz Alp'in özgeçmişi, Dr.Cengiz Alp, Sarıyer Tıp Merkezi, Sarıyer Cengiz Alp,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.