DSP Kağıthane’de Ekrem Şit yeniden başkan

DSP Kağıthane’de Ekrem Şit yeniden başkan

Demokratik Sol Parti’de (DSP) ilçe kongreleri sürüyor. Kağıthane’de yapılan ilçe kongresine DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Her zaman birlik ve beraberlik içinde yürüyen, inanç ve sevgiyle bir birine kenetlenmiş olan yaşadığı onca zorluk varken mücadeleden vazgeçmeyen, bireysel menfaatleri için değil Türkiye’nin geleceği için varı ile yoku ile gece gündüz demeden çalışan Karaoğlan’ın evlatları cefakar, vefakar içinde büyüdüğüm, parçası olmaktan gurur duyduğum kıymetli örgütüm bugün burada. Tekrar hep birlikte Türkiye için emin adımlarla yürümek üzere hepimiz buradan ilk adımımızı atıyoruz ve güçlenerek buradan çıkacağız.” dedi
DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan’ın konuşmasından sonra yapılan oylamada Ekrem Şit oyların tamamını alarak Kağıthane İlçe Başkanı oldu.


Sonuçların açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yapan DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit; “Sevgili arkadaşlar, bana vermiş olduğunuz bu güven oyundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sayın İl Başkanımın da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır siyasetin içindeyim, bu kadar alakalı bu kadar ilgili bir il başkanı tanımadım. İyi ki yanımdasınız hepinize katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.