DSP Sarıyer İlçe Kongresi Yapıldı

DSP Sarıyer İlçe Kongresi Yapıldı

Tek aday olarak seçime giren mevcut ilçe başkanı Hümeyra Gürsoy delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında DSP Sarıyer ilçe başkanı olarak atanan Hümüyre Gürsoy bu dönemde birde Yerel ve Mahalli İdareler seçimine partisinin Başkan adayı olarak katıldı.

Pazar günü ilçe merkezinde yapılan seçimli genel kurula DSP Genel Başkanı Önder Aksakal bir tebrik mesajı gönderirken, İl Başkanı Çiğdem Mercan, İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Kezban Uzuntepe, İl Başkanı Danışmanı Ümit Şahbaz, İlçe Başkanları Adil Varlı, Naim Er, Hüseyin Er, Gürkan Özgürkanlı, Tarık Ersoy, Ümit Kaya, Ak Parti Sarıyer Belediye Meclis üyesi Abdullah Günaylı, Mahalle Muhtarları katıldı.

Genel Başkan Önder Aksakal’ın Sarıyer ilçe kongresinin hayırlı olması dileğinde bulunduğu mesajının okunmasından sonra kürsüye çıkan İl Başkanı Çiğdem Meral, Sözlerine Barış Pınarı Harekatı ile başlayarak şehitlere rahmet ve gazilere şifa dileğinde bulunduktan sonra Askerlerimizin başarısı için temennide bulundu.

Hümeyra Gürsoy’un güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçildiği genel kurulda dikkati çeken bir gelişmede 31 Mart Yerel ve Mahalli idareler seçimlerinde Belediye Meclis üyesi adayı olan ve aynı zamanda DSP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı olarak görev yapan Emin Ayyıldız’ın ilçe yönetimine girmesi oldu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.