DUAYEN SİYASETÇİLERDEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

DUAYEN SİYASETÇİLERDEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, duayen siyasetçilerin, kendisine yaptığı destek ziyaretinde, "Bu Ekrem İmamoğlu'nun şahsına bir destek değildir.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, duayen siyasetçilerin, kendisine yaptığı destek ziyaretinde, "Bu Ekrem İmamoğlu'nun şahsına bir destek değildir. Bu aslında Türkiye'nin demokrasisine, Türkiye Cumhuriyeti'nin adalet, hukuk devleti olma mücadelesine verdiğiniz katkıdır. İstanbul için verdiğimiz mücadelenin adaletle sonuçlanmasının anlamı; Türkiye için de bir adalet sürecinde olası birtakım tehditleri bertaraf etmek anlamına gelir. Önümüzde seçim var. Aklımıza gelmeyen adaletsizlik uygulamalarının her birisinin bizi kapıda beklemesi muhtemeldir. Bu bakımdan biz bu topraklarda hep beraber gururla kutladığımız ve kutlamaya devam edeceğimiz, geliştireceğimiz ve güçlendireceğimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatlarıyız. Bundan sonra o anlamda bize katkı sunan ve Cumhuriyetimizi en güçlü demokrasiyle dünyanın en güzel hukuk ve adalet devleti olmasıyla buluşturacağımız bu ikinci yüzyıl mücadelesinde belki de bu eşik, tarihi bir eşiktir" dedi.

Türkiye siyasi hareketinin farklı yelpazelerinde yer almış, ülke politikasına yön vermiş duayen siyasetçiler, hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için bugün Saraçhane’de buluştu. İmamoğlu, aralarında Altan Öymen, Murat Karayalçın, Hikmet Çetin, Hüsamettin Cindoruk, Seyfi Oktay, Saadettin Tantan, Algan Hacaloğlu, Nesrin Nas, Hikmet Sami Türk, Bahattin Yücel, Mukadder Başeğmez, Celal Doğan, Nurettin Sözen, Ali Müfit Gürtuna, Yaşar Okuyan, Ercan Karakaş, Yüksel Yalova, Ahat Andican, Süleyman Çelebi ve Süheyl Batum gibi isimlerin bulunduğu yaklaşık 90 duayen siyasetçiyi, İBB Meclis Salonu’nda ağırladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.