DÜNYA TÜRKLERİ DERNEĞİ’NDEN ÇEPNİ SERGİSİ

DÜNYA TÜRKLERİ DERNEĞİ’NDEN ÇEPNİ SERGİSİ

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği'nce Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde Düzenlenen "Çepni Kadınları Fotoğraf Sergisi" Bir Çok Davetlilerin Katılımlarıyla Gerçekleşti...

Sergiye; Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, MHP MYK üyesi, Bülent Maşaoğlu, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.Ömer Kul, Elçibey Vakfı Başkanı Agil Samedbeyli, Çepni Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Genç ,Orta Asya Türkmenleri Başkanı Aslan Türkmen, TV program yapımcısı Gazeteci Yazar Yeliz Şenyerli, Türk Dünyası dernekleri temsilcileri ve bir çok davetliler katıldı.

Sanat danışmanlığını Varol Uzlu'nun yaptığı programda konuşma yapan Ev sahibi olan Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu; Oğuz boyundan olan  Türk kültürlerini koruyan Çepnilerle ilgili açtıkları kadın sergisinin  30 Ocak 2022 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacağını ve   sergide elde edilecek gelirin ise Kız öğrencilere Burs olarak taktim edileceğini belirtti  ve  davete iştirak eden  herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.