DURAKLAR PIRIL PIRIL OLUYOR

DURAKLAR PIRIL PIRIL OLUYOR

DURAKLAR PIRIL PIRIL OLUYOR

DURAKLAR PIRIL PIRIL OLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni durak kurulumlarının yanı sıra pandemi döneminde sıklıkla yaptığı durak temizliklerini de aralıksız sürdürüyor. Temizlik çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı durakları periyodik aralıklarla temizleyerek hijyenik hale getiriyor.

19 ilçede durak kurumları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde sık aralıklarla gerçekleştirdiği durak temizliklerini pandemi sonrasında da devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü Durak Birimi ekipleri ile Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sıklıkla kullandığı durakları doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen temizlik ürünleri ile temizleyerek pırıl pırıl yapıyor.

Toplum sağlının korunmasına yönelik yapılan çalışmalar birçok ilçede devam ederken uygulama vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.