DURAN ÖNAL FUTBOL TUNUVASINDA ŞAMPİYON HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

DURAN ÖNAL FUTBOL TUNUVASINDA ŞAMPİYON HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Antakya Genlik Spor Kulübü’nün 40 yılı aşkın süre başkanlığını yapmış Duran Önal(Hafıtlı) anısına düzenlenen U14 Futbol Turnuvası sona erdi.

Hatayspor’un düzenlediği ve kentteki kulüplerin altyapı takımlarının mücadele ettiği turnuvasının kazananı Hatay Büyükşehir Belediyespor U14 takımı oldu.

Turnuvanın final maçı Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Hatayspor arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maç 2-2 sonuçlandı ve seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonucu rakibini yenen mavi-beyazlılar şampiyonluk kupasına uzandı.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Atakaş Hatayspor yöneticileri karşılaşmayı tribünden takip etti. Karşılaşma sonrası turnuvayı değerlendiren Lütfü Savaş, tüm takımları tebrik ederek Hatay’ın spor yaşamına katkı veren isimleri yaşatmaya devam edeceklerini bildirdi.

Dural Önal gibi isimleri futbol emekçisi olarak niteleyen Savaş, “Kendi imkanlarından kısarak çocukların futbol oynaması için çalışan büyüklerimiz futbol emekçisidir. Tarihe altın harflerle yazılacak futbol adamlarıdır. Onların anısına yaptığımız bu turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederim” dedi.

Sahada mücadele eden genç futbolcuların centilmenliklerine, futbol zekalarına ve nezaketlerine hayran kaldığını da sözlerine ekleyen Savaş, büyüklerin küçüklerden çok şey öğrenmesi gerektiğini de vurguladı.

Savaş konuşmasının ardından şampiyon takımı bir kez daha tebrik ederek kupasını verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor U14 Takım Antrenörü Hüseyin Şaker karşılaşmayı değerlendirdi.

Şaker, “Lütfü Başkanımız bize büyük destek veriyor. Biz de onun desteklerinin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Ne mutlu bize ki böyle çocuklarla birlikte çalışıyoruz. Çocuklara helal olsun. Diğer tüm takımları da tebrik ediyorum” dedi.

wugowmif1lysua8hmIjnb0j5.jpg

m9izahlcpjezdtxgud4ktb0I.jpg

xajv19ni5g4myevpplkjohbs.jpg

9zkxogl6c2rjaon34Ieswf0d.jpg

tf7oazvkpzc3qiesaljfeh4o.jpg

dm0k9bh7i5rtvmjvky3eun1b.jpg

jajceqIrtpksl6t8gvrq3w17.jpg

rybxlnpk6h7qc5ghjzadtIly.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.