DUYGU SOYLU BEŞİKTAŞ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALDI

DUYGU SOYLU BEŞİKTAŞ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALDI

Caz, funk ve pop müzik gibi geniş bir müzikal repertuvarı olan sanatçı Duygu Soylu, Beşiktaş Festivali’nde Museum of the Moon konserleri kapsamında Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda dinleyicilerle buluştu.

 Eşsiz eserlerini Ay ışığı altında Beşiktaşlı vatandaşlar için seslendiren sanatçının konserine dinleyici olarak Ceylan Ertem de eşlik etti.

Beşiktaş Belediyesi’nin 30 Ağustos’ta başlattığı Beşiktaş Festivali hız kesmeden devam ediyor. Pop müzikten halk müziğine birçok sanatçının ağırlandığı festival, perşembe günü farklı bir konseptle vatandaşların ilgi odağı oldu.

Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan ve devasa boyutuyla ilk kez Türkiye’de bir açık hava konserinde sergilenen Museum of the Moon vatandaşların beğenisine sunuldu. Cuma akşamı, ay ışığı görseli altında Beşiktaşlı vatandaşlar usta sanatçı Bülent Ortaçgil’in konserini dinledi. Bu kapsamda dün akşam da geniş repertuvarıyla birbirinden farklı dinleyici kitlesine sahip sanatçı Duygu Soylu Beşiktaş Festivali’nde sahne aldı ve eşsiz eserlerini müzikseverler için seslendirdi.

Tüm komşularını Museum of the Moon konserlerine davet eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Komşularımıza güzel bir deneyim yaşatan Duygu Soylu'yu Beşiktaş'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk, Beşiktaş’ta sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeeğiz.'' dedi.

Gecenin sonunda Duygu Soylu adına Beşiktaş Belediyesi'nin TEMA Vakfı'na bağışladığı fidan plaketi sanatçıya takdim edildi.

Ay ve ay ışığının muhteşem ambiyansı Beşiktaş Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda 21 Eylül akşamına kadar ücretsiz olarak görülebilecek.

Cuma akşamı Bülent Ortaçgil ve dün akşam da Duygu Soylu konserinde olduğu gibi Nil Karaibrahimgil, Jülide Özçelik ve Tuluğ Tırpan Trio da orkestrasıyla aynı ayın altında şarkılarını söyleyecek.

riza-akpolat2-800x532.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.