E-MOPEDLER İSTANBUL'DA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

E-MOPEDLER İSTANBUL'DA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing, İstanbul'da faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing, İstanbul'da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Saatte 45 kilometre hıza çıkabilen ve çevre dostu e-mopedlerin İstanbul’un trafik ve park sorunu için alternatif bir çözüm olması hedefleniyor. Paylaşımlı e-mopedler, kayıt ve açılışücreti olmadan dakikada başına ücretlendirilerek 7/24 kiralanabilecek.

Avrupa'nın farklıülkelerde toplam 30 şehirde 8 binden fazla elektrikli mopedi ile faaliyet gösteren Hollanda merkezli GO Sharing'in yeşil renkli mopedleri, Hollanda, Avusturya, Belçika ve Almanya’dan sonra rotayı Türkiye’ye çevirdi. 

M, A VEYA B SINIFI EHLİYETİ OLANLAR KULLANABİLECEK 

Şirketten yapılan açıklamya göre, GO Sharing, şehir içinde saatte maksimum 45 kilometre hızla seyahat etme olanağı sağlarken, bu sistemi, geçerli bir sürücü ehliyetine (M, A veya B sınıfı) sahip olan herkes, kolaylıkla kullanabiliyor. Paylaşımlı e-mopedler, kayıt ve açılışücreti olmadan dakikada başına ücretlendirilerek 7/24 kiralanabilecek. 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.