EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ı nedeniyle düzenlediği yürüyüşe Edirne Belediye Başkan vekili Selçuk Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Doğa Hakları ve Çereden Sorumlu MYK Yardımcısı Koza Yardımcı, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde toplanan çok sayıda Edirneli, Edirne Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Atatürk Anıtı'nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Edirneliler hep bir ağızdan 'Ne mutlu Türk'üm diyene' slogan attı, Onuncu Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söylediler.

CHP Milletvekili Ali Öztunç, Atatürk Anıtı’nda yaptığı konuşmada “Evladı Fatihan toprağı Edirne’ye, Sütçü İmam’ın kenti Kahramanmaraş’tan selam getirdim” ifadelerine yer verdi.

Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır da Edirnelilerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.