EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 19 Mayıs Perşembe Saat:20.30’da “Gençlik Yürüyüşü” düzenlenecek. Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde başlayacak olan kortej yürüyüşü; Atatürk Anıtı’nda sona erecek.

19 Mayıs 1919’un 103. yılını kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu özümsemeleri ve bu ruha sahip çıkmaları adına son derece önemlidir. Gazi Mustafa Kemal’in, Kurtuluş Savaşımızın başladığı gün olan 19 Mayıs 1919’u Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmesi, Türkiye gençliğine duyduğu güvenin bir göstergesidir. Bu nedenle gençliğe, umuda ve ilerlemeye adanmış 19 Mayıs’ta tüm halkımızı ve özellikle de tüm gençlerimizi Gençlik Yürüyüşü’ne davet ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.