EDİRNE’Yİ KİTAP KOKUSU SARDI

EDİRNE’Yİ KİTAP KOKUSU SARDI

EDİRNE’Yİ KİTAP KOKUSU SARDI

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen ve 16 Ekim Pazar günü sona erecek Edirne 8. Kitap Günleri, hafta boyunca her yaştan kitapseverleri ağırladı. Öğrenciler ise kitap fuarına büyük ilgi gösterdi. Kitap fuarı bu hafta sonu da birbirinden değerli yazarları ağırlayacak. CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, Enver Aysever, Saygı Öztürk ve Sinan Meydan da Kitap Günleri kapsamında söyleşiler ve imza günleri için Edirneliler ile buluşacak.

Edirne Belediyesi tarafından Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda düzenlenen Edirne 8. Kitap Günleri, hafta boyunca her yaş grubunda okuyucu kitlesini ağırladı. Eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlar ile buluşturmak amacıyla düzenlenen Edirne 8. Kitap Günleri’ne okulların ilgisi yoğun oldu. Hafta boyunca eğitim öğretimin her kademesinden öğrenciler, kitap günlerine gelerek, kitaplarla ve yazarlarıyla buluştu.

16 Ekim Pazar günü sona erecek olan Edirne 8. Kitap Günleri, bu hafta sonu da birbirinden değerli yazarları ağırlayacak. Edirne 8. Kitap Günleri’nde söyleşiler ve imza günleri ile adeta bir kültür şölenini yaşanacak.

15 EKİM CUMARTESİ SÖYLEŞİLER VE İMZA GÜNLERİ

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda devam eden 8. Edirne Kitap Günleri kapsamında 15 Ekim Cumartesi günü 14-18 saatleri arasında gazeteci Saygı Öztürk kitaplarının imza gününde; Enver Aysever ise “Sosyal Medya Çağında Romancı Olmak” isimli söyleşisi ve imza gününde okuyucuları ile buluşacak.

14-16 saatleri arasında ise CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Beşli Çete” isimli söyleşi ve kitabının imza günü için 8. Edirne Kitap Günleri’nin konuğu olacak.

SİNAN MEYDAN, 16 EKİM PAZAR GÜNÜ EDİRNE KİTAP GÜNLERİ’NDE

16 Ekim Pazar günü ise 13-16 saatleri arasında Sözcü Gazetesi yazarı, gazeteci Sinan Meydan, “Büyük Zafer’den Cumhuriyet’e” isimli söyleşisi ve kitaplarının imza gününde okuyucuları ile bir araya gelecek.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.