Edremit Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Edremit Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Edremit Belediyesi tarafından Mahalle muhtarlıklarına yapılan başvurular neticesinde Sosyal Yardım İşleri, Kültür ve Sağlık İşleri Müdürlükleri koordinesinde geçtiğimiz hafta hastane ortamında sünnetleri yaptırılan 48 çocuk için tüm gelenekler yerine getirildi. Zeytinli Kır Düğün Salonu’ndan gerçekleştirilen eğlence öncesinde geleneklere uygun şekilde davul zurna eşliğinde konvoy düzenlendi. Ardından mevlit okutulup keşkek pilav dağıtıldı.

Zeytinli Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen şölende Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, eşi Oya Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, meclis üyeleri, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İyi Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Palyaço Papi ve animasyon ekibi ve çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen çocuklara Başkan Arslan saat hediye etti. Başkan Arslan yaptığı açıklamada “Tüm gelenekleri yerine getirerek düzenlediğimiz Toplu Sünnet Şöleni’nde çocuklarımız ve aileleriyle doyasıya eğlenirken, sevincimizi ve heyecanımızı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Sünnet şölenimize destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

c0bs2rrl4jhndumxeqksmwty.jpg

wqtqmc08uhie2m64nd9ftpub.jpg

wcwpgyhkidrfhxexan91ytjr.jpg

8xumxfiycjwbp7dqleknlsgh.jpg

Imab7wgrkae1uvzycxmxltnd.jpg

jwnxshkmtu1vapjylzk6tz70.jpg

3kq9a5kaeh6ygzhmq1tdvcnz.jpg

mbxvgp5lblhjovr6sza27fyw.jpg

vrgeIkjtpyldxr061kvfwpx5.jpg

79nmujnt6uh38slwdc2a0rgb.jpg

penk0hdrorf8Is4md7xl9vk6.jpg

lujrwmbt9abwkpexnczhfgu6.jpg

noy8j5hbstfnaeoea2pkul6h.jpg

wqn0qtplmi7gxsagmkb62ouk.jpg

lpav7ufndcgr2qz4bi6geqeo.jpg

94awpd7nsp1e5vrjg6luegcn.jpg

ow5oqgphlwIy01infr3vru9m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.