Edremit İstanbul’da İlgi Odağı Oldu

Edremit İstanbul’da İlgi Odağı Oldu

Balıkesir’in 21 ilçesinin tamamının katıldığı tanıtım günlerinde, Edremit standına yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisinin yanı sıra Edremit’in yöresel lezzetleri ve atmosferi İstanbul’da yaşayan Balıkesirlileri de memleketlerine götürdü. Gastronomi ve tarihin ön planda tutulduğu, marka değeri taşıyan birçok ürünün tanıtıldığı Edremit standı ve yöresel çadır takdir kazandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı da standa gelen misafirlere Edremit’in Sabahattin Ali’si, Mustafa Seyit Sutüven, Tahir Harimi Balcıoğlu kitabıyla birlikte zeytin fidesi dağıttı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Belgin Uygur ve ilçe belediye başkanları da standı ziyaret etti.

j3dl02ixbu4bnopgcushnIs9.jpg

b08gvgz2fcyvxylcjetxwshj.jpg

re2ne34wtcgqIuhpbjabt5nx.jpg

ynm4tlp3mjftap7Idzqjiebz.jpg

edobuyrsoh714nzlfkqgy2Is.jpg

wzo3olcb0ufssa8vaprpy4tt.jpg

mdifq4tvlcqsdj8hfbrlmnat.jpg

dfixczgf0rjwmz9sroyq6a4m.jpg

exnbud5heroyzalsfpmynw83.jpg

9keIu3w5yselk0wnqibnqdhp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.