Edremit’te Öğretmenler Günü Kutlandı

Edremit’te Öğretmenler Günü Kutlandı

Edremit ilçesinde Öğretmenler Günü kutlama programı Şehit Hamdibey Meydanı’nda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın programda Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde devam eden programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile birlikte, emekli olan öğretmenlere şeref belgesi Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş tarafından verildi. Şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer verdi. Öğrenciler tarafından oratoryo gösterisi ve öğretmenler günü dolayısıyla hazırlanan video gösterimi sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı öğretmenler tarafından yapılan müzik dinletisiyle son buldu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Her daim izinde olduğumuz Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aklı ve bilimi kendine rehber edinerek sonsuz özveriyle aydınlık nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

dengklvdvhbrglcirtquboae.jpg

vrldhs5mabqgwicodz3ukxew.jpg

ttlbwf5blx7om82evkxnca6m.jpg

jcr1h3ez2yuxlIy8swkunov5.jpg

j5hvx46cla8ketzarquoibyc.jpg

hwtuogzbe3awx1pvazmhpf8l.jpg

jksqvg1xholdiab925uvc3up.jpg

t2almdvkqsy8t0uhgIpzobf5.jpg

qrx4cmmkpjfbvoc9gdj7whsa.jpg

hit0szvwrxgrf3skxyo2zm6a.jpg

alfubqtbrohkmypv2exomtdu.jpg

bk70u2pc8oilrmprew5aaywn.jpg

vzhfdx5gksIjgwqeqm4pzy9h.jpg

cltkngj0vuadum3tp4zkIvs5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum