Eğitim gönüllüsü Hasan Kılıç yaşamını yitirdi

Eğitim gönüllüsü Hasan Kılıç yaşamını yitirdi

Büyükçekmece ilçesinin tanınmış ailelerinden ve eğitim hayırseveri Hasan Kılıç önceki gün vefat etti.

Büyükçekmece ilçesinin Güzelce mahallesinde yaptırdığı Nezihe – Hasan Kılıç Anadolu Lisesi ile Türk milli eğitimine önemli bir katsı sunan Hasan Kılıç (83) bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Merhum Hasan Kılıç’ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Güzelce Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı’nda defnedilecek.

“Yaptırdığı okulda adı sonsuz kadar yaşayacak”

18 Eylül 2019 tarihinde hizmete açılan Nezihe - Hasan Kılıç Anadolu Lisesi’ni Türk milli eğitimine kazandıran Hasan Kılıç’ın eğitim alanında yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Eğitim gönüllüsü çok değerli büyüğümüz Hasan Kılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hasan Kılıç, Güzelce mahallemizde yaptırdığı modern Anadolu Lise ile adını her zaman yaşatacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere Büyükçekmece’mizin başı sağolsun” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.